U bent hier: Home > Referenties > Waasland Shopping Center 2014

Waasland Shopping Center 2014

Family & Fashion Festival

Locatie en opdracht:

Waasland Shopping Center te Sint-Niklaas: Personal shopping met 1 van de 5 gezinnen.

De klant was WSC, de opdrachtgever was Magenta Styling Studio. Style Effect maakte deel uit van het team stylistes dat met de gezinnen de Personal shopping realiseerde.

Situatie:

De actie hield in dat 5 gezinnen een Total Make Over gewonnen hadden. In ware "Trinny & Susanna stijl" kregen de gezinnen een shopping budget cadeau dat ze optimaal konden spenderen met hun dedicated Personal Shopper. Vervolgens kregen ze een ware make over: haar en make up werden verzorgd en tenslotte werd de "voor en na" geshowd op het podium.

Uitdaging:

Het team onder leiding van Style Effect mocht een sympathieke moeder met haar tienerdochter en -zoon een compleet nieuwe garderobe aanmeten. Daarna werd samen met de haarstylistes en de make up artists de gewenste look besproken.

Doelgroep:

Alle gezinnen konden deelnamen aan deze actie. 5 gezinnen hebben gewonnen.

Resultaat:

Het gezin dat gestyled werd door Style Effect was uitermate tevreden over het resultaat. De "voor & na" waren dermate geslaagd dat ze in de krant verschenen zijn. Wat een succes! De samenwerking met het volledige team collega-stylistes was een zeer leuke ervaring.

Toegevoegd in de categorie events Terug naar het portfolio overzicht

Elke klant van Style Effect mag rekenen op een persoonlijke, professionele en eerlijke benadering.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen?

 

Contacteer Style Effect