U bent hier: Home > Referenties > Shopping.MAG. magazine (1)

Shopping.MAG. magazine (1)

Total Make-over @ Shoppingcenter Kortrijk Noord

Situatie:

Shopping Center Kortrijk Noord geeft op kwartaal basis het shopping magazine Shopping.MAG. uit. Om enkele winkels op een leuke manier in de kijker te zetten, wordt een klant verwend met een total make-over. De volledige verwendag wordt gevolgd door fotograaf Marnix Huyghe. Het artikel verschijnt in het magazine.

Uitdaging:

De winnaar van de wedstrijd kan genieten van een volledige make-over ervaring: een quick scan kleur, gevolgd door een personal shopping, een nieuw kapsel bij kapsalon De Witte, een mooie make-up en een uitgebreide fotoshoot.

Style Effect verzorgt dit volledige concept en levert vervolgens ook de tekst aan voor het artikel. Op die manier wordt het artikel gestoffeerd met interessante styling tips voor de lezers.

Doelgroep:

De winnaar van de make-over kan om het even wie zijn (man, vrouw, jong, minder jong). De doelgroep van MAG magazine zijn alle "shopping-lustigen" uit Zuidwest-Vlaanderen.

Resultaat:

Onze winnaar van de lente editie 2015 heeft genoten van zijn verwendagje en kon met zijn nieuwe look en talloze stijltips een professionele indruk maken bij zijn nieuwe stageplaats.

Toegevoegd in de categorie├źn retail, fotoshoot, styling Terug naar het portfolio overzicht

Elke klant van Style Effect mag rekenen op een persoonlijke, professionele en eerlijke benadering.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen?

 

Contacteer Style Effect