U bent hier: Home > Referenties > Ring Shopping Kortrijk Noord

Ring Shopping Kortrijk Noord

Dag van de Klant

Locatie en opdracht:

Ring Shopping Kortrijk Noord: Kleur- en Stijladvies aan alle bezoekers van het shoppingcenter.

De klant was Ring Shopping Kortrijk Noord, de opdrachtgever was Magenta Styling Studio. Style Effect heeft deze opdracht gecoördineerd en uitgevoerd in naam van Magenta Styling Studio.

Situatie:

Ring Shopping Kortrijk Noord wenste haar klanten extra in de watten te leggen met het event "Voor elk moment van je leven". Hiervoor wilde zij al haar klanten, van elke leeftijd, gratis professioneel kleur- en stijladvies aanbieden op het middenplein.

Uitdaging:

Elke klant krijgt via een “quick scan kleur” tips aangaande haar ideale kleurenpallet. Of de klant kon kiezen voor een kort stijladvies om enkele interessante camouflagetips te weten te komen. Met deze waardevolle informatie kan de klant vervolgens de ideale outfit shoppen in het shoppingcenter. Deze opdracht werd uitgevoerd door 6 professionele kleur- en stijlconsultenten en Style Effect nam de volledige coördinatie van het event en de begeleiding van het team voor haar rekening.

Doelgroep:

Het cliënteel van Ring Shopping Kortrijk Noord: voor alle leeftijden.

Resultaat:

De klanten waren zeer tevreden met het gratis persoonlijke kleur- en stijladvies. Zowel de klant RSKN als de opdrachtgever Magenta Styling Studio waren uitermate tevreden over het vlotte verloop van het event alsook over het professionele team.

 Bekijk ook het filmpje hier.

Toegevoegd in de categorie events Terug naar het portfolio overzicht

Elke klant van Style Effect mag rekenen op een persoonlijke, professionele en eerlijke benadering.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen?

 

Contacteer Style Effect