U bent hier: Home > Referenties > Jaarbeurs Gent 2013

Jaarbeurs Gent 2013

Kleur- en stijladvies

Situatie:

De nieuwe stand "The making of a star" bood de bezoekers van de Jaarbeurs Gent de gelegenheid om 3 uur lang verwend te worden op vlak van beauty & styling.

Uitdaging:

Elke deelneemster kreeg van Style Effect een quick scan kleur of stijl. Dit advies maakte deel uit van de beauty & styling make over die in totaal 3 uur duurde. Met het advies konden de deelneemsters een betere en gedurfdere keuze maken qua kapsel, make up en nail color. Een geslaagde fotoshoot was het eindresultaat. Bekijk hier alle foto's van het event.

Doelgroep:

Bezoekers van de Jaarbeurs Gent, 68ste editie. Dames (en 1 heer!) van 18 tot 65 jaar die zich graag laten verwennen op vlak van beauty & styling.

Resultaat:

De deelneemsters hadden een fantastische ervaring. Het ontdekken van hun kleur- of lichaamstype was voor velen een ontdekking en een verrijking. De dames keerden huiswaarts met een hoop tips om meer te stralen met de juiste kleuren, om zich beter te kleden volgens hun lichaamstype, met een leuke nieuw kapsel en vooral... "feeling great, relaxed & beautifull"!    

Toegevoegd in de categorie events Terug naar het portfolio overzicht

Elke klant van Style Effect mag rekenen op een persoonlijke, professionele en eerlijke benadering.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen?

 

Contacteer Style Effect