U bent hier: Home > Referenties > Anne-Sophie Smartshopping

Anne-Sophie Smartshopping

Laatavondshopping met workshops

Locatie en opdracht:

Anne-Sophie Smartshopping te Sint-Martens-Latem; Workshops met verschillende thema's + Personal Shopping

Situatie:

Anne-Sophie Smartshopping organiseert 4 Laatavondshoppings. Om haar klanten extra te verwennen, biedt de winkel aan haar klanten de mogelijkheid om die avond ook in te schrijven voor een gratis workshop gegeven door Style Effect. Daarna kunnen de klanten gratis een beroep doen op het professionele advies van Style Effect indien ze nog willen shoppen in de winkel.

Uitdaging:

Het thema van de workshop is elke avond verschillend; Kleur en Stijl, Accessoires, Combineren en Stijlpersoonlijkheid. De dames hebben zich ingeschreven voor de workshops en de plaatsen zijn beperkt. De dames kunnen volop vragen stellen, zodat de workshop interactief is en dat iedereen effectief iets bijleert voor zichzelf. Na de workshop is er tijd om nog te shoppen. Style Effect geeft deze avond ook gratis advies zodat niemand een miskoop doet.

Doelgroep:

Het cliënteel van Anne-Sophie Smartshopping; dames van 16 tot 66 jaar.

Resultaat:

De workshops waren een succes. Iedereen heeft veel bijgeleerd. De klanten waren ook zeer enthousiast over het persoonlijke shopping advies. Allen zijn met hun persoonlijke tips én een goed gevulde shopping bag terug naar huis gegaan.

Toegevoegd in de categorie retail Terug naar het portfolio overzicht

Elke klant van Style Effect mag rekenen op een persoonlijke, professionele en eerlijke benadering.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen?

 

Contacteer Style Effect