U bent hier: Home > Aanbod > Professionele klanten

Verwen uw medewerkers of klanten in stijl

Voor bedrijven: Een professionele uitstraling voor uw medewerkers:

Als professionele organisatie wenst u de juiste waarden uit te stralen naar uw klanten toe: kwaliteit, betrouwbaarheid, integriteit,... Directe persoonlijke feedback over iemand zijn of haar voorkomen, is echter geen evidentie. Niet voor diegene die de feedback moet geven, noch voor diegene die de opmerking moet "incasseren".

Style Effect kan als onafhankelijke externe partij de boodschap op een diplomatische manier overbrengen. U doet toch ook een beroep op externe trainingconsultants of opleidingsinstituuten om uw medewerkers extra kennis bij te brengen? Waarom zou u geen beroep doen op een externe stijl en imago specialist om uw medewerkers de juiste look en uitstraling bij te brengen?

Wat leren uw medewerkers?

Wist u dat een eerste indruk voor 80% gebaseerd is op het uiterlijk.  “You’ll never get a second chance to make a first impression”. Afhankelijk van de doelstellingen, betrachtingen of de situatie leren de deelnemers zich het juiste imago aan te meten dat hen zal helpen om het gewenste resultaat te bekomen.

De communicatie tijdens deze workshops is uiteraard diplomatisch, doch ook concreet en direct. "Vervelende" of "delicate" opmerkingen bij specifieke medewerkers over de uitstraling of het voorkomen worden individueel met de medewerker opgenomen, steeds op een respectvolle manier.

Voor retail organisaties en events:

Style Effect verwent uw klanten in stijl met kleurrijk advies, make-up verwennerij, een shopping of make-over ervaring,... Style Effect heeft een ruimer ervaring in de retail sector, shopping centra en andere events. Bekijk de Referenties ter inspiratie.

 Praktisch:

Alle formules zijn op maat. Style Effect is geregistreerd als kleine onderneming en bijgevolg niet onderworpen aan BTW.

 

 

Elke klant van Style Effect mag rekenen op een persoonlijke, professionele en eerlijke benadering.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen?

 

Contacteer Style Effect

Referenties » Bekijk alle referenties
Femma

Femma

Style Effect voor de klas Lees meer
Shopping.MAG.  magazine (1)

Shopping.MAG. magazine (1)

Total Make-over @ Shoppingcenter Kortrijk Noord Lees meer
Biokapper

Biokapper

Styling fotoshoot voor de Biokapper Lees meer